Autobanden en auto reparatie

Auto reparatie of autobanden

Laat je autobanden op een professionele manier repareren in Gouda. Heb je problemen met je Volkswagen Golf of zijn de remmen van je BMW versleten? Wij voeren reparaties en onderhoud uit aan alle automerken. Bijvoorbeeld een kleine of grote beurt of een APK keuring Gouda. We doen dit transparant en tegen een scherpe prijs! Wij sturen als u het wilt de foto’s zodat u kunt zien en beoordelen waarom wij adviseren iets te repareren. 

Ook voor alle soorten autobanden kun je bij onze garage in Gouda terecht. Van Michelin banden tot aan Vredestein of Hankook banden. Wat is het minimaal profiel wat jouw banden moeten hebben? Twijfel je en denk je dat het profiel niet meer diep genoeg is dan helpen wij je graag verder. Of heb je een lekke band gehad? Als het gaat om het monteren van zomerbanden, winterbanden of all season banden, bij ons kun je jouw banden laten repareren of vervangen. Wij zorgen ervoor dat de banden netjes zijn uitgelijnd. Maak een afspraak of kom bij ons langs in de autogarage van Gouda.

Reparaties - lekke band

Is je auto stuk? Wij doen onderhoud en reparaties aan alle merken auto's. Ook kunnen we lekke banden soms nog repareren.

Nieuwe banden

Zomerbanden, Winterbanden of All season banden? Of wil je eenvoudig je banden laten verwisselen?

Wat kosten nieuwe autobanden?

Wat een autoband kost dat hangt af van verschillende factoren zoals merk, type, grootte en ook vaak het energielabel. Bij Autoservice Gouda kunnen we snel aan bijna alle soorten banden komen. Of het nu gaat om de A merk banden zoals Continental banden, Michelin banden, Bridgestone banden. Of ga je voor een goedkopere B-merk autoband zoals Vredestein, Goodyear. Onze prijzen zijn inclusief montage. Informeer naar de prijs en mogelijkheden. 

  • Banden van diverse A-merk en B-merk banden
  • Onze prijzen zijn inclusief montage en uitlijnen