Kleine of grote beurt auto

Kleine of grote beurt Gouda

Een kleine of grote beurt is belangrijk voor het behoud en de levensduur van uw Auto.  Naast een APK keuring of aankoopkeuring, kunt u bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud zoals een kleine beurt. Maar wat is het verschil tussen een kleine en grote beurt aan de auto. Eerstgenoemde vindt plaats na bijvoorbeeld 20.000 km of 1 jaar. De auto wordt dan gecontroleerd op 45 punten zoals remmen, schokdempers en de uitlaat. 

Wat een grote beurt is dat is wat lastiger te omschrijven. Dit is namelijk ook afhankelijk van het merk en model auto. Zo schrijft de ene fabrikant voor dat na bijvoorbeeld 60.000 km de luchtfilters en de bougies vervangen dienen te worden. Andere fabrikanten zeggen bijvoorbeeld dat na 80.000 km de remvloeistof of distributieriem vervangen dienen te worden. Auto Service Gouda is de garage die weet welke auto wanneer welk onderhoud nodig heeft. Neem altijd uw onderhoudsboekje of oude facturen mee. 

Kleine beurt auto

Wij controleren de auto op essentiële punten. Van carrosserie tot aan de uitlaat en de olie.

Grote beurt auto

Met extra werkzaamheden en checks zorgen we ervoor dat de auto periodiek onderhoud en voorgeschreven reparaties krijgt.

Wat kost een kleine beurt?

De kosten ven een kleine beurt verschillen per automerk en model. In principe doen we een standaard check of ongeveer 40 punten. Het is als eigenaar van de auto ook belangrijk om de onderhoudshistorie in het onderhoudsboekje bij te houden. Of om facturen van reparaties of onderhoud goed te bewaren. Daarmee kan Auto Service Gouda goed zien welke periodieke reparaties (grote beurt) er nog meer nodig zijn. Dat voorkomt dat u voor dubbele kosten komt te staan. 

  • Kleine beurt aan auto
  • Grote beurt aan auto
  • Onderhoud bevordert de levensduur
  • Van olie verversen tot aan distributieriem vervangen